kmhindretI mer än femton år har vi på kollamasken och Vidilab arbetat för att underlätta för Sveriges hästägare. Nu försöker vi även hjälpa våra ridklubbar lite extra.

Vi fick frågan om vi inte kunde tänka oss att göra ett hopphinder som vi kan låna ut vid tävlingar. Det är ju alltid roligt att bygga banor med fräscha hinder.

Så, vi har tagit fram fem hinder som vi lånar ut till tävlingar på alla nivåer. Eftersom det är ett kollamaskenhinder kan vi tänka oss att även sponsra med hederspriser, och då i första hand med kollamaskenlådor. Motprestationen blir att vi får synas på klubbens hemsida, i programblad och att vi omnämns av speakern vid tävlingen. Klubben ombesörjer hämtning och lämning av hindret från och till avtalad plats och ansvarar för att hindret är rengjort innan återlämnandet.

Hindren finns i Enköping, hos Vinslövs RF och på Skyrup Country Club båda i Hässleholm, hos Marcus Westergren på Rådmansö samt hos Hugo Wihlmark i Uppsala. Då klubbarna själva står för hämtning och återlämning av hindret är det framförallt aktuellt för utlåning till omkringliggande regioner.

Hindren är tillverkade av Gullmyrahinder, Enköping och av Ydregrinden i Ydre.

Tycker du att det här låter intressant så hör av dig till oss!

Bitte Ljungström
Laboratoriechef Vidilab AB
bitte@vidilab.se
070-6051490