Informationsträffar med kollamasken och Vidilab

madick_nyJag heter Magdalena Haupt och är informatör på kollamasken/Vidilab, Nordens ledande veterinärmedicinska laboratorium vad gäller träckprovsdiagnostik. Sedan 15 år är jag extrem parasitnörd och håller mig ständigt uppdaterad på den nya forskningen och händelser på parasitfronten.

Är du stallägare och vill få en genomgång av ditt stalls situation och hjälp att lägga upp en parasitstrategi så bokar du enkelt ett kostnadsfritt besök. Jag kommer ut till ditt stall och vi kan diskutera det bästa upplägget för just din situation.

Är du uppstallad eller kanske tillhör en ridklubb, eller vill du som stallägare få med hela gänget så boka en fri föreläsning. Minst 10 personer och föreläsningen tar upp hästens invärtes parasiter, hur läget ser ut idag och hur vi bekämpar parasiterna med olika strategier.Jag kommer ut till er och det enda som behövs är en lämplig lokal där vi får plats.

Obs! Sent avbokad föreläsning faktureras 1500 kr inkl. moms

Bokning

Kontakta mig genom formuläret så hör jag av mig så fort jag kan.


Önskad tidpunkt
Ange gärna flera förslag. Jag kan komma till er måndag-torsdag, 10-19.
Eventuellt meddelande

Skriv in texten i bilden nedan
captcha